آموزش پخت خاگینه
نوشته شده توسط : بهار

 طرز تهیه خاگینه ساده

خاگینه,طرز تهیه خاگینه,دستور تهیه خاگینه

آموزش آشپزی و طرز تهیه خاگینه در منزل

مواد لازم خاگینه

تخم مرغ :•: پنج عدد

نعناع :•: دو قاشق

آرد :•: به مقدار لازم

روغن :•: به مقدار لازم

زردچوبه،نمک و فلفل :•: به مقدار لازم

اشکنه تخم مرغ,طرز تهیه اشکنه تخم مرغ,دستور پخت اشکنه تخم مرغ

 

آموزش آشپزی و دستور تهیه خاگینه ساده خوشمزه خانگی

طرز تهیه خاگینه

ابتدا ظرفی را آماده کنید و تخم مرغ ها را شکسته و درون ظرف بریزید و بعد به کمک یک همزن دستی یا برقی تخم مرغ ها را خوب هم بزنید.

پس از هم زدن تخم مرغ ها مقدار آرد به آن اضافه کنید و باز هم بزنید،بعد از اینکه آرد و تخم مرغ ها خوب مخلوط شدند زردچوبه،نمک و فلفل را به همراه 2 قاشق نعناع  به تخم مرغ و آرد اضافه کنید،

و دوباره مخلوط کنید تا مواد به خورد هم بروند.بعد از اینکه مواد خوب با هم مخلوط شدند،ماهیتابه ای نچسب را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن درون آن بریزید و بگذارید تا روغن داغ بشود.

پس از داغ شدن روغن موادی را که با هم مخلوط کرده بودید را به آرامی درون تابه بریزید و آن را پهن و یکدست کنید تا خوب پخته شود.

زمانی که یک طرف خاگینه سرخ شد و رنگش طلایی شد به کمک کفگیر آن را برعکس کنید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.

پس از آماده شدن خاگینه آن را برش داده و در ظرف مورد نظر بریزید و میل کنید.

امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

املت,طرز تهیه املت,دستور پخت املت

طرز تهیه خاگینه ساده





:: برچسب‌ها: آموزش پخت خاگینه ,
:: بازدید از این مطلب : 73
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 23 آبان 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: